Ενθαρρύνουμε τους Έλληνες παραγωγούς και τις ελληνικές μάρκες τροφίμων να αναδείξουν την ιστορία πίσω από τα προϊόντα τους

Ενθαρρύνουμε τους Έλληνες παραγωγούς και τις ελληνικές μάρκες τροφίμων να αναδείξουν την ιστορία πίσω από τα προϊόντα τους

Μέσω του Proelefsis Food Platform, κάθε προϊόν μπορεί να έχει το δικό του ψηφιακό πιστοποιητικό και να παρέχει στον καταναλωτή σημαντικές πληροφορίες που συλλέγονται από όλα τα στάδια παραγωγή του.

Βοηθάμε τους καταναλωτές να κάνουν την διαφορά!

Η απαίτηση των καταναλωτών για διαφάνεια στα τρόφιμα συνεχώς αυξάνεται. Οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν περισσότερα για τα προϊόντα που αγοράζουν, από που προέρχονται, ποιος τα παράγει και ποιο είναι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της παραγωγικής διαδικασίας.

EIT Food: EIT Food Trust Report 2021

Κάθε Ελληνικό προϊόν έχει μια ξεχωριστή ιστορία

Ο ελληνικός αγροδιατροφικός τομέας είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Αποστολή μας είναι να αυξήσουμε την παγκόσμια ζήτηση για τα παραδοσιακά και βιώσιμα ελληνικά προϊόντα.

Ελαιόλαδο

Ζυμαρικά

Μέλι

Ξηροί Καρποί

Αποξηραμένα Φρούτα

Τσάι & Βότανα

Βρώσιμες Ελιές

Μάθε σήμερα πώς το Proelefsis Food Platform μπορεί να βοηθήσει και τα δικά σου προϊόντα να ξεχωρίσουν απο τον ανταγωνισμό.

Μάθε πώς θα αποκτήσεις σήμερα το Proelefsis Food Platform αξιοποιώντας την επιδότηση 90% που παρέχει το πρόγραμμα
«Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!

“Βοηθάμε τους παραγωγούς να αναδείξουν την αληθινή ιστορία πίσω απο τα προϊόντα τους και να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.”

Supported By

Μέλος του επίσημου μητρώου

Ελληνικών Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece“.

© 2022 Proelefsis Technologies P.C. All rights reserved.