Με Σεβασμό Στον Παραγωγό

 

Το ελαιόλαδο MyElia ενδυναμώνει την τοπική οικονομία και τις μικρές οικογενειακές φάρμες και τους βοηθά να διατηρήσουν φιλικές προς το περιβάλλον και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.
Το MyElia παράγετε σε συνεργασία με αγρότες 3ης και 4ης γενιάς που σέβονται τον καταναλωτή και το προϊόν και διατηρούν την ποιότητα σε ότι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Με Σεβασμό Στο Περιβάλλον

 

Το MyElia Project γεννήθηκε από το πάθος μας για την υποστήριξη και διατήρηση της βιώσιμης και οργανικής γεωργίας. Η παραγωγική διαδικασία του Ελαιόλαδου MyElia γίνεται με γνώμονα τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της τοπικής βιοποικιλότητας. Σέβεται τις ευρύτερες πολιτιστικές πτυχές της γεωργικής κληρονομιάς της περιοχής μας, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτες για τις μελλοντικές γενιές παραγωγών.

Με Σεβασμό Στον Καταναλωτή

 

Τα προϊόντα MyElia παρέχουν ιχνηλασιμότητα από το χωράφι και σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Ο καταναλωτής σαρώνοντας τον QR κωδικό που είναι τυπωμένος σε κάθε συσκευασία, μπορεί να ανακαλύψει την πραγματική διαδρομή του προϊόντος και την αληθινή διατροφική του αξία στοιχεία τα οποία βασίζονται σε αληθινά και έμπιστα δεδομένα.

Μάθε σήμερα πώς το Proelefsis Food Platform μπορεί να βοηθήσει και τα δικά σου προϊόντα να ξεχωρίσουν απο τον ανταγωνισμό.

Μια καλύτερη εμπειρία για τους καταναλωτές.
Μεγαλύτερη αξιοπιστία και διαφάνεια για τα προϊόντα σου.

Μάθε πώς θα αποκτήσεις σήμερα το Proelefsis Food Platform αξιοποιώντας την επιδότηση 90% που παρέχει το πρόγραμμα
«Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!

“Βοηθάμε τους παραγωγούς να αναδείξουν την αληθινή ιστορία πίσω απο τα προϊόντα τους και να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.”

Supported By

Μέλος του επίσημου μητρώου

Ελληνικών Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece“.

© 2022 Proelefsis Technologies P.C. All rights reserved.